Dragi vizitatori ai acestui website,

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Treime din Philadelphia, PA este o organizație non-profit 501(c)(3). Toate donațiile dumneavoastre sunt “tax deductibile”.

Dacă doriți să ajutați biserica vă rugăm să trimiteți donația dvs. fie prin PayPal, on-line, sau prin poștă. Sprijinul dumneavoastră va fi deosebit de apreciat. Vă multumim. Pentru a facilita procesul de donare, am deschis un cont PayPal în numele Bisericii Ortodoxe Române Sfânta Treime. Acesta poate fi lesne accesat de pe site-ul bisericii prin butonul "Donații" din colțul dreapta sus al acestei pagini. Vă rugăm să folosiți opțiunea PERSONAL / GIFT și să trimiteți banii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Întrucât PayPal nu percepe o taxă pentru acest tip de tranzacții, aceasta este opțiunea cea mai convenabilă pentru noi.

Ați putea plăti contribuția dvs, de asemenea, online. Numărul de cont al Bisericii Sfânta Treime, deschis la Bank of America este 383005438035; Routing number: 031202084.

Dacă însă alegeți să scrieți pur și simplu un cec, vă rugăm să menționați: „payable to Holy Trinity Romanian Church” și să-l expediați prin poștă la adresa noastră:

Holy Trinity Orthodox Church
723 N Bodine Street
Philadelphia, PA 19123 - 2913

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la numărul 215-922-7060. Vă vom răspunde bucuroși la orice întrebare sau nelămurire.

Vă mulțumim pentru sprijin.

În numele Consiliului Parohial,

Pr. Nicolai Buga,

Paroh