Dragi prieteni,

Întrucât se apropie Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Anului Nou - pe care vă urăm să le petreceți în pace și bucurie -, Consiliul Parohial al Bisericii Sfânta Treime din Philadelphia a hotărât să ofere membrilor și prietenilor bisericii ocazia de a petrece noaptea de REVELION 2016, împreună cu cei dragi, în ambianța caldă și primitoare a Sălii Sociale.AfisRevelion2016

Având convingerea că evenimentul pe care îl pregătim va atrage pe mulți, atât din Philadelphia cât și din împrejurimi, considerăm că sunt asigurate toate premisele ca noaptea dintre ani să rămână un eveniment de neuitat pentru cei ce o vor petrece cu noi. În  acest scop, am invitat o bine-cunoscută solistă de muzică populară din Banat, Romania, doamna ZORICA SAVU, care ne va încânta cu vocea sa plăcută, îmbiindu-ne la joc și voie bună.

Menționăm că, pentru a fi siguri că atât bucatele (pregătite din produse procurate de la o fermă Amish) cât și deservirea vor fi impecabile, am angajat oameni cu experiență în pregătirea unor asemenea petreceri: un bucătar și un barman profesioniști, precum și chelneri care vă vor servi la mese.

De asemeni, au fost rezervate pentru dumneavoastră două spații de parcare, însumând aproximativ 60 de locuri, situate la 2-3 minute de mers pe jos până la biserică. Pentru mai multe amănunte și pentru înscrieri, vă rugăm să-i contactați pe  organizatori, la numerele de telefon și/sau adresa de e-mail menționate pe afiș. Plata biletelor de intrare la Revelion se poate achita fie prin cec, plătibil către Holy Trinity Romanian Church, cu mențiunea "For 2016 New Year's Eve Party", pe care îl puteți  trimite pe adresa bisericii (723 N Bodine St, Philadelphia, PA 19123), fie prin PayPal, accesând web-site-ul bisericii, www.holytrinityphiladelphia.org , si dând click pe butonul donate, cu mențiunea "For New Years's Eve Party".

Locurile sunt limitate și deja s-au înscris mulți doritori. De aceea, vă rugăm să nu întârziați a vă înscrie cât mai repede, achitând totodată biletul/biletele de intrare. Ultima zi pentru aceasta este vineri, 25 decembrie 2015. Nu ratați ocazia unui REVELION 2016 pe care vi-l veți aminti mulți ani, cu nostalgie!

Vă așteptăm cu drag!

Consiliul Parohial

==================

MENIU REVELION

Aperitiv

PREPARATE DIN PORC: CALTABOS, PATEU, TOBĂ ȘI JUMĂRI GRISINE CU PROSCIUTTORULADĂ DE FICĂȚEI CU ȘUNCĂBĂRCUȚE DE ARDEI GRAS CU PASTĂ DE BRÂNZĂ SOMON AFUMAT PE PAT DE LĂMÂIEICRE ȘI SALATĂ DE VINETECHIFTELUȚECUBULEȚE DE CAȘ ȘI TELEMEAMĂSLINE ASORTATEFRIGARUIE DE ROȘII CHERRY CU MOZZARELLA ȘI SOS PESTO APERITIV CALD: CÂRNAȚI DE CASĂ CU MUȘTAR

Felul I

CIORBĂ DE PORC ARDELENEASCĂ CU TARHON

Felul de bază

FILE DE PORC CU CARTOFI ȚĂRĂNEȘTI ȘI SOS DE PIPER VERDE  SOMON CU RISOTTO ȘI ROȘII CHERRY

Felul III

SARMALE CU SMÂNTÂNĂ ȘI ARDEI IUTE (CU SAU FĂRĂ MĂMĂLIGĂ)

Desert

TORT CU FRIȘCĂ ȘI CĂPȘUNI, TIRAMISU, FURSECURI ROMÂNEȘTI, FRUCTE ȘI CAFEA MARTINI ROSSI CHAMPAGNE DIN PARTEA CASEI
* Bucatele procurate de la ferma amish și pregătite special pentru Revelion.